Eindelijk slank en gezond!

Kies de module die bij je past: Module 1, dagelijks persoonlijk voedingsadvies aan de hand van een online eetdagboek.  Hierna kun je kiezen voor module 2, een weekmenu speciaal voor jou geschreven samen met nog een week dagelijks persoonlijk voedingsadvies. Module 3 is voor diegene die meer wil weten over voeding. In 7 digitale lessen, met huiswerkopdrachten, leer je hoe je zelfstandig verder kunt met je nieuwe gezonde leefstijl. Op het inschrijfformulier geef je aan welke module(s) je wilt volgen.

Onmisbaar:

Om je iedere week te kunnen wegen en meten, heb je zelf een personenweegschaal en een meetlint nodig. Om het programma te kunnen volgen heb je een keukenweegschaal nodig en een rekenmachine.

Over mijzelf

Module 1: kort persoonlijk voedingsadvies

In de welkomstbrief, die je zo snel mogelijk van me ontvangt, vind je een link naar een online vragenformulier. Hierin vraag ik je alles wat ik nodig heb om het advies dat ik je ga geven zo persoonlijk mogelijk te maken. Hoe eerder je dit naar mij terugstuurt, hoe eerder we kunnen beginnen. Ik bereken het aantal calorieën dat jij dagelijks binnen zou mogen krijgen om op een verantwoorde manier af te vallen.

In de welkomstbrief vind je ook de inloggegevens voor een online eetdagboek, dat je vijf dagen bij moet houden. Ik kan met je meekijken en ben dus gelijk op de hoogte van jouw eetpatroon. Lekker snel en makkelijk, een voordeel van online werken. Elke dag geef ik je commentaar op wat je gegeten hebt en of je alle benodigde voedingsstoffen binnen hebt gekregen. Ik beantwoord alle vragen die je tussendoor stelt en geef je advies om je eetgewoonte te verbeteren.

Voordeel van online werken

Omdat ik online werk, ben ik altijd bereikbaar voor jou. Je hoeft niet eerst een afspraak te maken met me. Je hoeft niet naar me toe te komen. Je kunt me mailen wanneer het jou uitkomt. Zo kun je mij tussen de lesbrieven door altijd je vragen en opmerkingen stellen.

Contact

Module 2: een compleet weekmenu met begeleiding

Nadat je vijf dagen het eetdagboek bij module 1 hebt bijgehouden, heb je misschien interesse in een voorbeeld weekmenu. Ik stel de recepten met zorg samen, zodat je alle belangrijke voedingsstoffen binnen krijgt en toch afvalt. Dit zoveel mogelijk afgestemd op de informatie die ik inmiddels van jou heb. Het weekmenu bestaat uit 7 verschillende ontbijten, 7 lunches, 7 diners en een lijst met verantwoorde tussendoortjes.

Je kiest zelf wat je die dag eet en welke combinatie je maakt. Ook ben je vrij om te variëren op de recepten. Met wat kleine aanpassingen zijn ze eventueel ook prima geschikt voor het hele gezin. Jij vult weer 7 dagen het eetdagboek in en ik volg je weer dagelijks met commentaar en advies.

Meer weten over mijn cursus?

Je krijgt geen dieet, maar opdrachten, waardoor je inzicht gaat krijgen in wat nou eigenlijk normale gezonde voeding is. Ik laat je geen hypes geloven, maar geef je de meest recente en eerlijke voedingsadviezen mee.

Inschrijven

Module 3: Doe Maar Gezond, cursus online gewichtsbeheersing

Voor als je niet alleen wilt weten, na module 2, wát je kunt eten voor een gezonde leefstijl, maar ook waarom. In de 7 lessen die nu wekelijks volgen leer ik je steeds iets nieuws. Ik geef je 1 of meerdere opdrachten om mee te oefenen. Zo leer je stapsgewijs een gezond dagmenu samen te stellen, waar eventueel het hele gezin van mee kan eten. Ook leer je variaties te maken op de menu's. Je leert etiketten lezen om al in de winkel de juiste keuzes te maken. Je leert goed te plannen, zodat je efficiënt boodschappen kunt doen en tijd te nemen voor jezelf.

Verder leer je je eigen sportprogramma te maken; je leert om te gaan met moeilijke momenten en hoe je straks gerust naar feestjes en op vakantie kunt gaan zonder kilo's aan te komen. Zodra jij de opdracht hebt voltooid en naar mij hebt gemaild gaan we weer verder met het volgende hoofdstuk. Ik vraag je iedere week om je gewicht door te geven en om de 4 weken je buikomvang. Tussen de lessen door mailen we elkaar zo vaak als je maar wilt. Als het nodig is, kunnen we elkaar natuurlijk ook even bellen. Natuurlijk volg ik nog dagelijks wat je invult in het eetdagboek en mail ik je daar iedere dag over.

Na deze 3 modules heb je veel geleerd over hoe je lekker en toch gezond kunt eten en regelmatig kunt bewegen. Met deze kennis kun je nu in principe zelfstandig je gewicht op peil houden.

Als je hierna nog hulp of begeleiding nodig hebt, kun je altijd bij mij terecht voor een los consult, zo vaak en wanneer je maar wilt. De inhoud van het consult hangt dan af van jouw vraagstelling.